7 hacks για τον καλοκαιρινό καύσωνα


Θυμάσαι το λιωμένο παγωτό; Ε, δεν θα κολλάει πια στο χέρι.

Είτε πας διακοπές στη Σέριφο, είτε κάνεις μπαλκονάδα με το βρακί, είτε πας στον κήπο του φίλου σου ένα είναι σίγουρο: Εκεί έξω υπάρχουν πολλά cool hacks για να νιώσεις άρχοντας κι αυτό το καλοκαίρι! Γιατί όχι δηλαδή; Σου ΄χουμε λύσεις, χρήσεις πραγμάτων και καλοκαιρινά hacks που θα σε κάνουν λίγο πιο έξυπνο.

Το υπερcool παγουρίνο

Γεμίζεις ένα πλαστικό μπουκάλι (εγώ το ονόμασα παγουρίνο γιατί ακούγεται πιο cool απ΄ότι είναι), μέχρι τη μέση με νερό και το βάζεις να «κάτσει» (όπως βλέπεις στην εικόνα) στον καταψύκτη σου. Το βγάζεις μετά από λίγες ώρες το γεμίζεις από την άλλη πλευρά και έχεις το πιο δροσερό μπουκάλι νερό στο τσεπάκι σου και in da town, με τόση ζέστη!




Αντηλιακό καμουφλάζ

Η τέλεια παγίδα-καμουφλάζ στη θάλασσα! Είσαι μόνος, θες να μπεις στη θάλασσα και δεν ξέρεις που να αφήσεις τα πράγματα σου; Πρόσεξε: Θα πάρεις το περσινό σου αντηλιακό (αν σου ΄χει μείνει λίγο θα το αδειάσεις και θα το καθαρίσεις) και θα βάλεις μέσα όλα τα απαραίτητα που δεν θες να σου κλέψουν. Να είναι λίγο μεγάλο ε…



«Αντικολλητικό» παγωτό

Ok, δεν εννοούμε το ίδιο το παγωτό αλλά την προστασία που μπορείς να έχεις με ένα απλό mini κυπελλάκι (ναι, εκείνα της μιας χρήσης του καραβίσιου καφέ) από τις σταγόνες που στάζουν ενώ γλύφουμε το αγαπημένο μας παγωτό μπανάνα! Και θυμάσαι το λιωμένο παγωτό; Ε, δεν κολλάει πια στο χέρι.


Πισίνα λάστιχο

Ο παππούς σου στο χωριό θα έχει σίγουρα μια πεταμένη στην αυλή. Όχι; Ε τότε δεν πειράζει. Θα πας στο πλησιέστερο συνεργείο αυτοκινήτων και όλο και κάτι μεγάλων διαστάσεων θα βρεις. Αν θες μπορείς να το κάνεις και λιμνούλα, να κοτσάρεις και έναν κύκνο (να, σαν την εικόνα 4) και έχεις τον πιο όμορφο κηπάκο της πόλης! Καλό;







Ταλκ στα πόδια

Σου τη σπάει η άμμος στα πόδια ε; Και σε μένα. Όσο καλά και να την καθαρίσεις με νερό πάντα (μα ΠΑΝΤΑ), με το που μπεις μες στο αμάξι θα βρεις κόκκους άμμου. Όμως εμείς σου ΄χουμε την έξυπνη λύση! Θα περάσεις τα πόδια σου με μια μικρή δόση ταλκ και τότε θα έχεις το κεφάλι σου, μια για πάντα, ξέγνοιαστο! Κυρίως όμως τα πόδια σου…


Beer cooler

Την επόμενη φορά που θα πάρεις αναψυκτικό στο χέρι από φαστφουντάδικο ξανασκέψου το. Ξανασκέψου δηλαδή αν θα πρέπει να πετάξεις τη χάρτινη, ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΗ, για το hack μας αυτό, συσκευασία. Κι αυτό γιατί μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και να το ξαναχρησιμοποιήσεις, είτε μέσα στην πόλη, είτε παίρνοντας το στην παραλία. Το γεμίζεις με πάγο, βάζεις μέσα το αγαπημένο σου αναψυκτικό και έχεις το κεφάλι σου, μα κυρίως το αναψυκτικό σου, ήσυχο & δροσερό!


Κοχυλάκια για πάντα

Κι αφού τελείωσες τις διακοπές σου και έκανες και μακροβούτια για να μαζέψεις κοχύλια τώρα τι μένει; Μένει να τα βάλεις μέσα σ΄ένα μπολ με νερό και baby oil και να τα αφήσεις για λίγο. Γιατί σε λίγο, όταν τα βγάλεις, θα έχεις τις αναμνήσεις σου, αστραφτερές και καλογυαλισμένες, έτοιμες για στόλισμα!


Πηγή: rise.gr