10 DIY για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!


Έχεις σκοπό να κάνεις τα Χριστούγεννα τραπέζι; Θέλεις να καλέσεις φίλους και συγγενείς για να γιορτάσετε μαζί την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου; Τότε εμπνεύσου από τις 10 DIY πιο λαμπερές,πρωτότυπες και εκθαμβωτικές Ιδέες για την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση  τραπεζιού, και εντυπωσίασε τους καλεσμένους σου!

1# Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού με όμορφα & πρωτότυπα βάζα 


Βάλε μερικά βάζα με αλάτι και cranberries στο κέντρο του γιορτινού τραπεζιού,και ανάμεσα σε αυτά βάλε μερικά βάζα με αλάτι και κεριά.

2# Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού με ένα απλό και όμορφο καρό τραπεζομάντιλο


Ένα κλασικό καρό τραπεζομάντιλο δείχνει το τραπέζι απλό αλλά και όμορφο.Μέσα στο πιάτο βάλε ένα οποιοδήποτε χριστουγεννιάτικο στολίδι και μια κάρτα με το όνομα του καλεσμένου σου.

3# Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού με ένα DIY ξύλινο κουτί


Ένα diy κουτί από ξύλο όχι μόνο δημιουργεί ένα κομβικό σημείο στην τραπεζαρία, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί εύκολα όλο το χρόνο.Διακόσμησε το με γκι και αναμμένα κεριά.

4# Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού με στεφάνια από cranberries


Δες πόσο αξιολάτρευτα είναι αυτά τα κόκκινα στεφανάκια πάνω στις χαρτοπετσέτες!Είναι εύκολο να το κάνεις,παίρνοντας cranberries και λίγο σύρμα.Πέρασε μερικά cranberries μέσα στο σύρμα σαν στεφάνι,πρόσθεσε λίγο γκι ή έλατο και μια καρτούλα με το όνομα του καλεσμένου σου.Και είναι έτοιμο!

Δείτε περισσότερα άρθρα με "Χρήσιμες Συμβουλές" πατώντας εδώ!

5# Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού με κυπαρίσσι και κυπαρισσόμηλα


Ένα λευκό σερβίτσιο γεμάτο αστέρια θα προσθέσει γοητεία στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου.Οι λευκές πετσέτες διακοσμημένες με ένα κλαράκι από κυπαρίσσι και κυπαρισσόμηλα είναι ακόμα μια όμορφη πινελιά,και μια εύκολη diy ιδέα.

6# Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού με χαρτοπετσέτες φτιαγμένες σαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο


Μια ακόμα όμορφή diy ιδέα είναι να φτιάξεις τις χαρτοπετσέτες σε σχήμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου.Θα χρειαστείς αρκετές πράσινες χαρτοπετσέτες, ξυλαράκια κανέλας,χρυσά χάρτινα αστεράκια και κορδελίτσες. Η diy αυτή κατασκευή είναι εύκολη και μπορείς εύκολα να καταλάβεις πως γίνετε κοιτώντας την εικόνα.

7#Διακόσμηση Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού με χρώματα από τη χώρα των θαυμάτων


Η διακόσμηση του Χριστουγεννιάτικου σκηνικού με μπλε,λευκό και ασημί θα δημιουργήσει στην τραπεζαρία σου μια εικόνα από την χώρα των θαυμάτων.Οι λεπτομέρειες από τα χιονισμένα κουκουνάρια,τα λαμπερά στολίδια και τις λευκές κάλτσες θα ολοκληρώσουν το σκηνικό. 

8# Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζίου με καρέκλες ντυμένες με φτερά αγγέλου


Μια ακόμα καταπληκτική diy ιδέα είναι να ντύσεις το πίσω μέρος από τις καρέκλες με φτερά αγγέλων. Θα χρειαστείς λίγο γούνινο ύφασμα και μερικά πούπουλα. Είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό!

9# Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζίου με Παραδοσιακό τρόπο 


Ένα καλάθι γεμάτο με κλαδιά πεύκων, αποξηραμένα πορτοκάλια, και με ένα ανανά στο κέντρο θα δώσει στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου ένα παραδοσιακό στιλ.

10# Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζίου με κηροπήγια μέσα στα πιάτα


Ακόμα ένας ξεχωριστός τρόπος να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου είναι να διακοσμήσεις τα πιάτα τους με όμορφα κηροπήγια με αναμμένα κεριά και μια κάρτα με το όνομα τους!

Πηγή: http://beauty-secrets.gr