19 λόγοι που θα σε κάνουν να κάθεσαι πιο πολύ στο μπαλκόνι σου παρά στο δωμάτιο σου!Και να καλείς φίλους, να πίνετε cocktails...

Χρειάζεσαι μια ανανέωση στο μπαλκόνι σου τώρα που καλοκαίριασε; Πολύ καλά το σκέφτηκες! Διότι τώρα είναι η εποχή που θα θέλεις να κάτσεις στο μπαλκόνι σου με 2-3 φίλους να πιείτε κρασί ή cocktails, να διαβάσεις ένα βιβλίο, να πιεις τον καφέ σου ένα Κυριακάτικο απόγευμα! Γι΄αυτό πάρε καμιά ιδέα από τις παρακάτω και μετέτρεψε το μπαλκόνι σου. Βάλε διάφορες πινελιές. Πρόσθεσε κεριά, πέτρες, χαλίκι, λουλούδια...

Info
Το ξέρεις ότι στην Ευρώπη τα σπίτια εσωτερικά είναι πιο μικρά από τα μπαλκόνια; Και αυτό γιατί δίνουν μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό το χώρο. 

Γι΄αυτό και αναζητήσαμε στο internet διάφορες ιδέες! Και βρήκαμε τις καλύτερες!

Ιδού: 

Θέλεις μια bohemian γωνιά στο σπίτι σου; Πάρε μαξιλιάρα όλων των σχεδίων και χρωμάτων, μερικά κεριά και ένα χαλί τέτοιου τύπου και είσαι έτοιμη να πιεις το κρασί σου με τις φίλες σου στο μπαλκονάκι!


Κάνε ένα mini κήπο. Βάλε χαλίκι, πέτρες και πολλές γλάστρες!


Όσο μικρό και αν είναι το μπαλκονάκι σου μπορείς να το εκμεταλλευτείς. Μια τέλεια ιδέα είναι η παρακάτω! Έ, τέλειο;


Αν αντιγράψεις την παρακάτω ιδέα, θα θέλεις να είσαι πιο πολύ στο μπαλκόνι σου παρά στο δωμλατιό σου!


Ακόμα και αν δεν έχεις ανοιχτό μπαλκόνι, μπορείς να μετατρέψεις τη γωνία όπως θέλεις και σε ευχαριστεί. Μια αιώρα είναι αυτό που χρειάζεσαι!


Κρέμασε λαμπάκια στον τοίχο και φτιάξε ένα τέτοιο ρομαντικό concept! Ανατρεπτικό;Ένα μικρό καναπεδάκι είναι ότι πρέπει για ένα cozy μπαλκονάκι! Διάβασε εκεί το βιβλίο σου και κλείσε διακόπτες! Χαλάρωσε πλήρως!


Αυτή η ξύλινη κατασκευή πίσω από το ξύλινο καναπεδάκι εκτός του ότι δίνει μια άλλη πινελιά στο μπαλκόνι, είναι και χρηστική!


Θα νιώθεις ότι κάνεις camping στο μπαλκόνι σου!


Βάλε χρώμα στον τοίχο σου, κρέμασε ψάθινα καπέλα...


Τέλειο concept! Θα νομίζεις ότι σε κάποιο εξωτικό μέρος!


Ή μπορείς να βάλεις μαξιλάρες στο μπαλκόνι σου και ένα τραπεζάκι! 


Μπορείς να δώσεις έμφαση ακόμα και στο πάτωμα!Η θέα και μόνο κάνει αυτό το μπαλκονάκι μοναδικό. Γι΄αυτό ένα τραπέζι με δυο καρέκλες είναι ότι πρέπει!


Θα νομίζεις ότι είσαι σε κάποιο μπαλκόνι στη Νέα Υόρκη. Έ;


Μια κούνια είναι αυτό που δεν πρέπει να λείπει από κάθε μπαλκόνι!Μια vintage προσέγγιση!


Κάτι διφορετικό και συνάμα τέλειο!


Σαλόνι-μπαλκόνι βγαλμένο από ταινία!Δείτε επίσης: 

Πηγή: followme.gr